Datum: 02-12-2014
Onderwerp: Administratie en samenwerking

Administratie

Stichting Hongarije werkt projectmatig. Voor elk project wordt vaak een eigen financiering gevonden. De financiële administratie en het uitbrengen van de jaarverslag van Stichting Hongarije wordt verzorgd door A. van der Vliet Administratieve Diensten te Barneveld.

Balans van Stichting Hongarije 2015

Balans van Stichting Hongarije 2016

Partners in Nederland:

Stichting Hongarije heeft vanaf haar oprichting in 1992 steeds samengewerkt met een groot aantal organisaties en overheden in Nederland. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MATRA Programma) VNG International, Habitat Platform, Gemeente Gouda, Diverse Politieke Partijen, Hongaarse Ambassade, COS, PUM, Diverse Hoge Scholen, Het Universiteit van Wageningen, NCDO, Wilde Ganzen, Kerken en vele andere overkoepelende organisaties en collega stichtingen.
Recentelijk de meest actieve samenwerking loopt met de Bisschoppelijke Adventsactie, Cordaid, de Focolarebeweging, Het Kringloopwinkel de HAND en met PARTIN.
Verder werken we op projectbasis samen met andere organisaties , zoals Het Vierkerkenhuis,
Woongemeenschap DE WONNE.

De samenwerking met de Italiaanse organisaties EdC (Economia di Comunione, Economy of Communion) en AMU (Azione per un Mondo Unito, ofwel De Verenigde Wereld) heeft in 2013 haar definitieve vorm gekregen.
In diverse landen zullen er projecten samen worden voorbereid, uitgevoerd en gecontroleerd.